Privacyverklaring & Cookies

 

Ongediertebestrijding Zeewolde is gevestigd aan Weerribben 17, 3894 BE te Zeewolde. De eigenaar en verantwoordelijke van dit bedrijf is Dhr. S. de Jonge.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Ongediertebestrijding Zeewolde verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze door u als klant zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Ongediertebestrijding Zeewolde verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons heeft verstrekt. Wij gebruiken geen gegevens die door derde worden verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die Ongediertebestrijding Zeewolde verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Volledige adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag die Ongediertebestrijding Zeewolde persoonsgegevens verwerkt

Uw persoonlijk gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Dit kunnen de volgende doelen zijn:

  • Offertes uit te brengen.
  • Communicatie t.b.v. een opdracht.
  • Het afhandelen van betalingen (inclusief eventuele betalingsachterstanden te melden)
  • Te kunnen bellen, berichten te versturen en e-mailen indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • Te informeren over (wijzigingen van) diensten.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Uw persoonsgegevens worden in ons eigen beveiligde netwerk opgeslagen. Ongediertebestrijding Zeewolde maakt gebruikt van de volgende computerprogramma’s of – systemen:

  • E-boekhouden, bij het tot stand komen van een overeenkomst worden uw gegevens opgeslagen in ons boekhoudprogramma welke het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden heeft.
  • Outlook, email-verwerking, klanten ontvangen, met als doel communicatie, middels dit systeem e-mails en emailadressen die zijn opgeslagen in outlook.
  • Jouwweb, website, beheer website en berichtenverkeer naar info@ongediertebestrijdingzeewolde.nl vanaf de website.

 

Bewaartermijn

Ongediertebestrijding Zeewolde bewaart uw persoonsgegevens 7 jaar. Dit termijn staat gelijk aan de bewaarplicht van onze administratie.

 

Verkoopgegevens

Ongediertebestrijding Zeewolde deelt gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Ongediertebestrijding Zeewolde blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies

Ongediertebestrijding Zeewolde gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Facebookadvertentie cookies

Met uw toestemming gebruikt Ongediertebestrijding Zeewolde, om advertenties beschikbaar te stellen,  cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je‚Äč hier.

 

Social Media

  • Wij willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken om onze Social Media te bereiken. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:
  • Facebook
  • Instagram

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Ongediertebestrijding Zeewolde. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@ongediertebestrijdingzeewolde.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze een kopie van uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Ongediertebestrijding Zeewolde behoud zich het recht voor om, waar nodig, wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van de laatste versie van deze privacyverklaring. Ongediertebestrijding Zeewolde raadt uw aan regelmatig na te gaan of er aanpassingen zijn.

 

Contactgegevens

| Sander de Jonge | Weerribben 17 | 3894BE Zeewolde | +31639497667 | www.ongediertebestrijdingzeewolde.nl | info@ongediertebestrijdingzeewolde.nl |

 

Deze Privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op: 18 Februari 2021